دانلود رایگان

ساخت وبلاگ

آموزش رفع ريپورت اينستاگرام

اينستاگرام يکي از برنامه هاي شبکه اجتماعي در سطح جهان است که داراي ميليون ها کاربر مي باشد و هر يک از ما که در حال مطالعه اين گزارش هستيم، روزانه چند ساعتي را صرف برنامه اينستاگرام مي کنيم. خوشبختانه اينستاگرام از آن دسته برنامه ها است که هر چند مدت يکبار براي آن آپديتي جديد منتشر مي شود که در طي اين آپديت مشکلات نسخه هاي قبلي برطرف مي شود و قابليت هاي جديدي به اين برنامه اضافه مي شود.

https://en.gravatar.com/saimamarin2

 

 

اما در اين ميان يکي از مشکلاتي که ممکن است براي هر يک از ما در طي شرايط خاصي رخ دهد، ريپورت شدن مي باشد که شايد با اين اصطلاح چندين بار روبرو شده باشيد. ريپورت شدن در اينستاگرام همان گونه که گفته شد، در طي يک سري شرايط ممکن است رخ دهد و طبيعتا وقتي چنين چيزي رخ دهد، ما وارد محدوديت هايي خواهيم شد که برايمان خوشايند نخواهند بود. به همين دليل در اين گزارش شما را با نحوه رفع ريپورت اينستاگرام آشنا خواهيم ساخت. همراه ما باشيد.

 

دلايل ريپورت اينستاگرام؟!

قبل از معرفي راه هاي رفع مشکل ريپورت اينستاگرام، اجازه دهيد کمي اين مشکل را از زاويه هاي مختلف بررسي کنيم تا به ريشه اين مشکل دست پيدا کنيم و مجددا برايمان رخ ندهد. با اين وجود دلايل ريپورت شدن در اينستاگرام به عبارت موارد ذيل هستند؛

 

عدم رعايت کپي رايت کاربران مختلف

بلاک شدن توسط کاربران مختلف

انتشار پست هاي اسپم و تبليغاتي غير مجاز

ارسال تعداد زيادي دايرکت به کاربران

آنفالو کردن ميزان زيادي از کاربران در يک روز

عبور از محدوديت انتشار پست در طول روز

عدم رعايت قوانين اينستاگرام

مطابقت نام شما با حساب کاربري که تيک آبي دارد

فالو کردن تعداد زيادي از کاربران در يک روز

انتشار پست هايي با بار رواني منفي و ضد حقوق بشر

موارد بالا از عوامل رايج ريپورت شدن در اينستاگرام مي باشند که کاربران زيادي با آن روبرو شده اند و اگر شما در اين شبکه اجتماعي ريپورت شديد، طبيعتا يکي از اين موارد خواهد بود که در کل عوامل عادي نيستند و گوياي مشکلي هستند که بايد آنها را پيگيري کنيد تا با استفاده از آن، اقدام به رفع مشکل پيش آمده کنيد.

https://www.ted.com/profiles/37844981

 

 

چطور بفهميم در اينستاگرام ريپورت شده ايم؟

 

اگر براي کامنت گذاشتن، لايک کردن و فالو کردن و… با مشکل مواجه شده‌ايد، احتمالاً با مشکل ريپورت اينستاگرام مواجه هستيد. بلاک شدن يک کاربر هم ميتواند توسط کاربران صورت گرفته باشد و هم توسط اينستاگرام کاربري بلاک شده باشد.

 

 

 

https://www.behance.net/saimamarin

بلاک لايک در اينستاگرام:

 

اگر شما در يک بازه زماني مشخص که زمان کمي هم باشد تعداد بسيار زياد و يا غير طبيعي پست هاي مختلف را لايک کنيد سبب ايجاد بلاک لايک براي شما خواهد شد چرا که ممکن است در اينصورت اينستاگرام شما را به عنوان ربات و يا يک هرزنگار که صرفا به سبب جذب فالوور مبادرت به لايک کردن بدون توجه به نوع محتوا ميکند خواهد شناخت. در قوانين اينستاگرام با وجود علاقمندي به جذب کاربران بيشتر اما همواره بر داشتن اخلاق شبکه اجتماعي و دقت و استفاده واقعي از پست ها تاکيد شده است.

براي رفع مشکل بلاک شدن در اينستاگرام توسط کاربران مراحل زير را دنبال کنيد :

1- ابتدا بايد متوجه شويد که چه کسي شما را بلاک کرده است ، اينستاگرام اجازه چک کردن اينکه چه کساني شما را Unfollow و يا بلاک کرده اند را به شما نمي دهد .

2- در صورتي که قبلا پست هاي اکانت خاصي را مي ديديد اما مدتي است که خبري از آن اکانت نيست اين احتمال وجود دارد که آن شخص شما را بلاک يا آن فالو کرده باشد .

3- اگر به فرد خاصي شک داريد که شما را بلاک کرده است ، ابتدا اکانت آن شخص را در صفحه جستجوي اينستاگرام سرچ کنيد ، اگر اطمينان داريد که اکانت او را درست وارد کرده ايد اما اسم او را نمي يابيد احتمالا شما را بلاک کرده است .

4- سعي کنيد اين فرد را فالو کنيد ، در صورتي که قبلا اين فرد را فالو مي کرديد ولي اکنون دوياره بايد او را فالو کنيد احتمالا اين شخص شما را بلاک کرده است .

5- در صورتي که مي توانيد وارد صفحه اينستاگرام او بشويد ولي با انتخاب دکمه Follow هيچ عملي اتفاق نمي افتد و يا اينکه وقتي دکمه Follow را انتخاب مي کنيد عبارت Following ظاهر مي شود ولي بعد از چند دقيقه وقتي مجددا وارد صفحه او مي شويد باز هم گزينه Follow را به جاي Following مي بينيد به اين معني است که شما بلاک شده ايد .

6- در ليست فالوينگ هايي که در اينستاگرام داريد ، به دنبال اسم اين فرد بگرديد در صورتي که اسم اين شخص وجود ندارد ، اين معني است که توسط اين فرد آن فالو يا بلاک شده ايد .

7- مي توانيد يک اکانت ديگر بسازيد ، اگر با اکانت جديد توانستيد آن فرد را فالو کنيد ولي با اکانت قبلي نمي توانستيد به اين معني است که شما را بلاک کرده است .

8- در صورتي که تصور مي کنيد بلاک شدن شما توسط اين فرد از روي اشتباه صورت گرفته است ، زير يکي از تصاويري که منتشر مي کنيد او را منشن کنيد ( ابتدا علامت @ و سپس اسم اکانت آن فرد را وارد کنيد ) . در اين صورت اگر آن فرد شما را ببيند و متوجه شود که اشتباها شما را بلاک کرده است ممکن است شما را آنبلاک نمايد .

9- مي توانيد يک اکانت ديگر بسازيد ، اگر با اکانت جديد توانستيد آن فرد را فالو کنيد ولي با اکانت قبلي نمي توانستيد به اين معني است که شما را بلاک کرده است .

ارسال محتواي نامناسب (Posting inappropriate content):

گزارش محتواي نامناسب توسط اينستاگرام جدي‌تر گرفته مي‌شود. اين گزينه به منوي ديگري منتهي مي‌شود که در آنجا اطلاعات بيشتري از شما خواسته مي‌شود:

  • آزار و اذيت يا قلدري (Harassment or bullying)
  • فروش يا تبليغ مواد مخدر (Sales or promotion of drugs)
  • خشونت يا تهديد به خشونت (Violence or threat of violence)
  • برهنگي يا پورنوگرافي (Nudity or poography)
  • سخنان يا نمادهاي نفرت انگيز (Hate speech or symbols)
  • آسيب به خود (Self injury)

اين پروفابل وانمود مي‌کند که شخص ديگري است (This profile is pretending to be someone else):

اين موضوع در اينستاگرام خيلي رايج‌ است و افراد زيادي با اکانت‌هاي فيک سعي مي‌کنند هويت افراد مشهور را جعل کنند. با کليک بر روي اين گزينه نيز به منوي جديدي با گزينه‌هاي زير منتقل مي‌شويد:

  • من
  • شخصي که من مي‌شناسم (اين گزينه شما را تشويق مي‌کند که به شخص اصلي بگوييد تا خودش آن را ريپورت کند)
  • يک سلبريتي يا شخصيت عمومي (اين گزينه از شما مي‌خواهد نام کاربري شخصيت مشهور جعل شده را انتخاب کنيد)

استفاده از محتواي شخصي بدون اجازه (Might be posting my intellectual property without authorization):

اين گزينه شما را به صفحه راهنماي اينستاگرام با اطلاعات بيشتر در مورد قوانين مالکيت معنوي، حق چاپ و علائم تجاري مي‌برد تا گزارش را در دسته‌بندي صحيح ادامه دهيد.

چه کساني را مي توان در اينستاگرام ريپورت کرد؟

اينستاگرام قوانيني را براي استفاده از اين شبکه اجتماعي تعيين نموده است و موارد تخلف را به 6 دسته تقسيم کرده است و تاکيد دارد در صورت مشاهده اين موارد حتما شخص مورد نظر را رپيورت کنيد. بنابراين اگر در اينستاگرام يکي از تخلف هاي زير را مشاهده کرديد اين امکان وجود دارد که آن را ريپورت کنيد.

  • جعل هويت شما توسط يک شخص
    در صورتي که شخصي با نيت دزديدن هويت شما به اسم شما اکانتي در اينستاگرام ساخته و پست هاي شما را منتشر مي کند حتما آن شخص را ريپورت کنيد. سلبريتي ها نيز صفحات زيادي با اسم هاي مشابه خود در اينستاگرام دارند اما داستان هواداران سلبريتي ها با صفحه شخصي متفاوت است. کلمه fanpage در بيو اينستاگرام مشخص کننده اين است که شخص مورد نظر از طرفداران آن سلبريتي است و قصد دزديدن هويت او را ندارد.
  • کسي که ادعا مي کند يک آدم مشهور است.
    شخصي که يک اکانت فيک براي يک آدم شناخته شده ساخته است و فالوورهاي زيادي دارد بايد ريپورت شود. زيرا اين شخص ممکن است ديگران را به اشتباه بيندازد.
  • کپي کردن عکس هاي شما توسط يک نفر
    اگر شما جزء آن دسته از افرادي هستيد که محصول و يا هنري را در اينستاگرام به نمايش مي گذاريد ممکن است هنر و يا محصول شما توسط اشخاص ديگر کپي و منتشر گردد. براي جلوگيري از اين کار لازم است شخص مورد نظر را ريپورت کنيد و به اينستاگرام اطلاع دهيد از ادامه کارش جلوگيري کند.
  • مشاهده محتوا و کامنت هاي غير اخلاقي
    افرادي که تصاوير و ويديوهاي نامناسب و غير اخلاقي در اينستاگرام منتشر مي کنند بايد توسط شما ريپورت شوند. اين ريپورت شامل پيام هاي غير اخلاقي نيز مي شود.
  • محتواي مخرب
    اگر در اينستاگرام شخصي را ديديد که اقدام به انتشار تصاوير وحشتناک نظير آزار و اذيت ديگران، خودکشي، آزار حيوانات و… مي کند که مي تواند تاثيرات رواني بسياري بدي داشته باشد، بايد او را ريپورت کنيد.
  • انتشار تصاوير و يا کامنت هاي تبليغاتي و اسپم
    کساني که با تبليغات مکرر و بي موردشان باعث آزار کاربران اينستاگرام مي شوند را به عنوان هرزنامه به اينستاگرام گزارش دهيد.

انواع ريپورت هاي اينستاگرام

ريپورت ها را مي‌توان به سه دسته کلي تقسيم‌بندي کرد:

  1. ريپورت موقت: اين ريپورت مدت کوتاهي دارد و معمولاً بعد از يک تا دو روز از ريپورت خارج مي‌­شويد.
  2. ريپورت داراي تاريخ: در اين نوع ريپورت، مدت زمان محدوديت ذکر مي‌­شود و پس از سپري کردن اين مدت، محدوديت رفع مي­‌شود.
  3. ريپورت بدون تاريخ: اين نوع ريپورت تاريخ مشخصي ندارد و حتي ممکن است هفته­‌ها يا ماه­‌ها طول بکشد.

چه مقدار طول مي کشد تا ريپورت موقت اينستاگرام رفع شود؟

زمان محدوديت بسته به دفعات ريپورت يا دلايل آن متغير خواهد بود. معمولاً زمان محدوديت موقت بين چند ساعت تا 24 الي 48 ساعت طول مي‌­کشد. البته کارهايي که بعد از محدوديت انجام مي‌دهيد نيز بسيار مهم است، براي مثال اگر همچنان قوانين را زير پا بگذاريد، اين محدوديت ممکن است طولاني‌تر شود.

آيا ممکن است به‌صورت دائمي در اينستاگرام ريپورت شويم؟

احتمال ريپورت دائمي به فعاليت شما بعد از ريپورت موقت بستگي دارد. اگر بعد از ريپورت موقت، همچنان مانند ربات‌ها به اسپم کردن و فالو يا آنفالو زياد يا کامنت‌هاي بي‌ربط و تکراري ادامه دهيد، ممکن است صفحه‌­تان به‌صورت دائمي ريپورت شود.

https://justpaste.it/320ou

https://www.atlasobscura.com/users/saimamarin2

https://trello.com/u/saimamarin2

https://www.diigo.com/user/saimamarin2

 

 

 

دانلود رایگان ...
ما را در سایت دانلود رایگان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sam askpapers2 بازدید : 107 تاريخ : جمعه 27 آبان 1401 ساعت: 10:40

مراقبت های بارداری در سه ماهه سوم

مراقبت های دوران بارداری در سه ماهه سوم نیز ادامه داشته و شاید از اهمیت بالاتری برخوردار باشد. سه ماهه سوم بارداری از هفته بیست و هشتم آغاز شده و تا زمان زایمان ادامه دارد در این مدت شما بایستی بیشترین مراقبت را از خود و جنین داشته باشید و بایستی ۸ مرتبه به پزشک مراجعه نموده و معاینات لازم را انجام دهید. این مراجعات برای انجام بهترین مراقبت های بارداری در سه ماهه آخر است. در این دوره حساس بایستی بهترین زمان سونوگرافی سه ماهه سوم را بدانید تا اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهید. همچنین آزمایش غربالگری سه ماهه سوم بارداری بایستی در این دوره انجام شود. پس با زرافه جادویی همراه باشید.

 


 

ترتیب ۸ مراجعه مادر باردار در سه ماهه سوم به این شرح است:

دو مرتبه از این مراجعات در ماه هفتم و هر دوهفته یکبار، دو مرتبه در ماه هشتم مانند ماه قبل و چهار مرتبه ملاقات با پزشک متخصص در ماه نهم به صورت هفتگی خواهد بود. همان طور که در سه ماهه دوم بارداری در هر مراجعه به پزشک، ضربان قلب جنین شما بررسی شده است، در سه ماهه سوم نیز این روند ادامه دارد. همچنین افزایش وزن شما، فشار خون و اندازه رحم در هر بار مراجعه اندازه گیری خواهد شد. با معاینه دست و پای مادر علائم تورم یا بروز مسمومیت حاملگی را بررسی نموده و در مواقع لازم آزمایش خون و ادرار به منظور انجام دقیق تر مراقبت های دوران بارداری در سه ماهه سوم انجام خواهد شد.

در مراجعات شما به پزشک در ماه نهم، دهانه رحم اندازه گیری خواهد شد تا میزان آمادگی بدن شما برای زایمان توسط پزشک بررسی گردد. اگر پزشک در هنگام بررسی اندازه رحم و یا شنیدن صدای قلب جنین متوجه اختلالی شود، زمان انجام سونوگرافی سه ماهه سوم فرارسیده است. پزشک برای مادر انجام سونوگرافی پروفایل بیوفیزیکال را تجویز خواهد نمود که در آن حجم مایع آمنیوتیک اندازه گیری خواهد شد. همچنین معایناتی درخصوص وضعیت باز شدن دهانه رحم، ترشحات واژن معاینات لگن انجام خواهد شد. اگر پس از این معاینات لکه بینی داشتید، نگران نباشید؛ چرا که این مسئله امری طبیعی است. پزشک با معاینه شکم و انجام سونوگرافی، وضعیت قرار گرفتن جنین در رحم را بررسی کرده و زمان تقریبی زایمان را تخمین می زند.

در سه ماهه سوم بارداری تغییرات بیشتری در بدن شما رخ خواهد داد. برای مثال ممکن است دچار تنگی نفس، هموروئید یا بواسیر، ایجاد ورم در دست و پا و انگشتان، بیرون زدگی ناف، سوزش سر دل و ترش کردن معده شوید. در این ماه ها سینه های مادر باردار حساس تر شده و ممکن است ترشحاتی مانند شیر داشته باشد که البته شیر نیست و کلستروم نام دارد. هیچ یک از عوامل نامبرده جزء خطرات سه ماهه آخر بارداری نیست، اما هر زمان که هر یک از این عوامل دچار تغییر ناگهانی شد، یا برای شما آزار دهنده شد، حتماً بایستی با پزشک مطرح نموده و از مشورت وی بهره مند شوید.

چرخیدن سر جنین:

برای داشتن زایمان طبیعی و راحت بایستی سر جنین به طرف پایین به سمت استخوان لگن مادر قرار گیرد. گاهی برخی جنین ها در حالت بریچ قرار دارند، یعنی به جای سر، پا یا باسن آنها سمت استخوان لگن مادر است. در واقع جنین بایستی از هفته سی و دوم بارداری چرخیده و سر او به سمت پایین باشد. اگر شما در هفته سی و دوم بارداری هستید و جنین شما هنوز به سمت پایین چرخیده نگران نباشید تا هفته ۳۵ می توانید منتظر بمانید. از هفته سی و دوم بارداری برای جنین بریچ، پزشک برخی حرکات را از روی شکم مادر برای چرخاندن جنین انجام می دهد. اگر تا هفته سی و پنجم بارداری جنین نچرخید، یا بایستی زایمان سزارین داشته باشید و یا اینکه پزشک متخصص شما بایستی مهارت بسیاری در زایمان طبیعی جنین بریچ داشته باشد.

آزمایش ها و مراقبت های بارداری در سه ماهه سوم:

  • آزمایش خون: برای بررسی کم خونی در مادر، وضعیت گلبول های قرمز خون بررسی می شود. همچنین در این آزمایش خون، میزان آنتی بادی ها در خون مادر اندازه­گیری می شود تا بروز هر گونه عفونت را گزارش دهد. اگر احتمال ابتلا به بیماری جنسی در شما وجود داشته باشد، آزمایش خون برای تست بیماری هایی همچون HIV، سفلیس، کلامیدیا و سوزاک انجام خواهد شد. همچنین تست گلوکز خون برای اندازه گیری میزان قند خون و احتمال ابتلا به دیابت بارداری نیز به عمل می آید.
  • تست غربالگری: آزمایش غربالگری سه ماهه سوم بارداری در هفته سی و دوم و به منظور بررسی رشد مغزی و طبیعی بودن رشد جنین انجام می شود.
  • آزمایش ادرار: در سه ماهه آخر بارداری، برای بررسی احتمال بروز مسمومیت حاملگی، آزمایش ادرار از مادر گرفته خواهد شد. اگر پزشک به عفونت مجاری ادراری مشکوک باشد، کشت ادرار نیز برای بررسی عفونت انجام خواهد شد.
  • سونوگرافی: بهترین زمان سونوگرافی سه ماهه سوم، در هفته ۲۸ بارداری و به منظور تخمین وزن جنین است. تا پیش از هفته بیستم وزن گیری جنین اهمیت چندانی ندارد، اما پس از آن بایستی وزن گیری جنین مانیتور شود. در هفته بیست و هشتم بارداری، با توجه به پارامترهایی که در سونوگرافی اندازه گیری می شود، مانند دور سن سر جنین، طول استخوان ران، دور شکم و بای پاریتال(بزرگترین قطر سر جنین، BPD) وزن جنین تخمین زده می‌شود. سن جنین از اولین روز آخرین قاعدگی پیش از بارداری تاکنون محسوب می شود. اگر وزن جنین پس از هفته سی و یکم بارداری به نسبت سن جنین کمتر باشد، یعنی نسبت به وزن گیری نرمال جنین بیش از دو هفته تفاوت وجود داشته باشد، پزشک در این زمان سونوگرافی دیگری را تجویز می نماید. در این سونوگرافی که سونوگرافی کالر داپلر نامیده می شود، میزان خونرسانی به جنین سنجیده می شود.
  • سونوگرافی کالر داپلر: سونوگرافی رنگی که به منظور بررسی خونرسانی به جنین انجام می شود. معیارهای مورد اندازه گیری در این سونوگرافی حجم جریان خون در جفت، مقاومت جریان خون و مقاومت جریان خون در مغز جنین می باشد که بهترین زمان سونوگرافی سه ماهه سوم، پس از هفته ۲۸ بارداری است. پیش از این زمان انجام این سونوگرافی ارزشی ندارد. پس زمان انجام سونوگرافی سه ماهه سوم اهمیت داشته تا این آزمایش معتبر باشد.
  • آزمون بیوفیزیکال پروفایل (BPP): اگر مدت زمان بارداری طولانی شود یعنی بیش از ۴۲ هفته از آغاز بارداری گذشته باشد، یا اینکه شما بارداری پرخطری داشته باشید، برای بررسی سلامت جنین آزمایش پروفایل بیوفیزیکال انجام می شود. این آزمایش در واقع سونوگرافی است که در آن به بررسی وضعیت تنفسی، سلامت ماهیچه های جنین و مشاهده حرکت جنین می‌پردازد. در این سونوگرافی سه ماهه سوم بارداری، میزان مایع آمنیوتیک درون کیسه آب جنین نیز اندازه گیری می شود.
  • تست بدون استرس (NST) و استرس انقباضی: اگر بارداری پرخطر را پشت سر می گذارید، برای بررسی وضعیت سلامت جنین در سه ماهه سوم، بایستی تست بدون استرس و استرس انقباضی را انجام دهید. در این تست حرکات جنین در یک بازه زمانی ۴۰-۲۰ دقیقه­ای اندازه گیری شده و در این زمان تغییرات ضربان قلب وی آنالیز می شود. با این تست همچنین میزان تحمل جنین برای زایمان نیز بررسی خواهد شد.
  • آمپول روگام: تنها در صورتی که RH خون مادر منفی و RH خون پدر مثبت باشد، در آغاز سه ماهه سوم بارداری بین هفته های بیست و هشتم تا سی و چهارم، بایستی مادر آمپول روگام را دریافت کند.
  • تست استرپتوکوک گروه B: استرپتوکوک گروه B سویه ای از باکتری است که به طور معمول در دستگاه تناسلی و روده وجود دارد. وجود این نوع باکتری برای افراد بی ضرر است، اما در طول بارداری ممکن است مشکل ساز باشد؛ چرا که می تواند باعث ایجاد برخی خطرات در بارداری و انتقال عفونت به نوزاد در هنگام زایمان طبیعی شود. بنابراین یکی از مراقبت های بارداری در سه ماهه سوم انجام تست تشخیصی استرپتوکوک گروه B می باشد تا احتمال وجود این عفونت در خانم های باردار بررسی شود. این تست در بین هفته ۳۵ تا ۳۷ بارداری و با تکه برداری از واژن انجام خواهد شد. در صورت وجود عفونت پزشک برای شما آنتی بیوتیک تجویز می نماید.
خودمراقبتی در سه ماهه سوم بارداری:

در سه ماهه سوم اگر علائمی مانند تنگی نفس، سوزش سر دل و ترش کردن معده، هموروئید یا بواسیر، بیرون زدگی ناف، ایجاد ورم در دست و پا و انگشتان را مشاهده کردید نگران نباشید! چرا که داشتن این حالات تا حدی طبیعی است؛ اما هر زمان که تحمل هر یک از این عوامل برای شما آزار دهنده شد یا دچار تغییر ناگهانی شدید، حتماً بایستی با پزشک مطرح نموده و از مشورت وی بهره مند شوید. سعی کنید با خواندن مقالات معتبر، اطلاعات کافی در مورد مراقبت های بارداری در سه ماهه سوم را کسب نموده و خودتان به خود و فرزندتان کمک کنید.

 https://koodakdif.ir/%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%82%d8%a8%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%b3%d9%87-%d9%85%d8%a7%d9%87%d9%87-%d8%b3%d9%88%d9%85/

دانلود رایگان ...
ما را در سایت دانلود رایگان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : sam askpapers2 بازدید : 109 تاريخ : پنجشنبه 19 آبان 1401 ساعت: 1:06

لینک دوستان

خبرنامه